Kõneravipäevad – 10 korda jaanuarist detsembrini 2021: ühe päeva jooksul tegeletakse aktiivselt kõneraviga. Päeva alustatakse kõnetehnikate ülekordamisega. Seejärel praktiseeritakse kõnetehnikaid igapäevastes olukordades. Selleks võib olla näiteks inimeste käest tänaval küsimuste küsimine kõnetehnikas. Väitlusring – harjutatakse oma mõtteid väljendama ja seisukohti kaitsma. Kindel koht kõneravipäevadel on ka avaliku esinemise harjutamisel. 

Suvekursus juuli 2021: tegeletakse kõneraviga, erinevad töötoad, informeeritakse inimesi kogeluse alaste uusimate uuringute tulemustest, kogelust tekitavatest faktoritest ja kõneaparaadi funktsioneerimisest ning probleemi psühholoogilistest aspektidest. Intensiivteraapiat viib kahel päeval läbi päeval professionaalne koolitaja ja Tartu Ülikooli Logopeedia tudengid

Suvelaager lastele ja nende vanematele juuli 2021: Lapsevanemad saavad suhelda ja nõu pidada kuidas aidata kogelevat last, logopeed annab vajadusel nõu. Lapsed saavad sotisaliseeruda teiste omasugustega.

Osalemine Põhjamaade kogelejate Nordic seminaril.

22. Oktoober Kogeluse teadvustamise päeva tähistamine: Meedias esinemine Ringvaate ja Terevisiooni saates. Kinos Sõprus tasuta filmiõhtu „When I Stutter“

Noorsootöötajatele juhendmaterjali „Kuidas töötada noortega, kes kogelevad, ja kuidas neid toetada“ koostamine ERASMUS projekti raames.

Detsember 2021 – lastelaagri organiseerimise koolitus.